S’ha mort el caçador de cocodrils

Acabo de llegir a la web d’El Periódico, dins la navegada habitual de cada matí, que s’ha mort l’Steve Irwin, aquell caçador de cocodrils tan bèstia que treballava al zoo d’Austràlia i que a TV3 ens l’han ensenyat tant o més que Mr. Bean. L’ha picat un peix ratlla mentre feia submarinisme, amb la mala sort que li ha clavat el fibló al mig del cor.

[@more@]

Temps enrere ja havia sentit dir que s’havia mort, com passa a vegades amb aquesta mena de llegendes urbanes que corren i que també van matar al seu dia en Rodríguez Picó. Però com que s’ha mort de la mateixa manera que deia la llegenda que es moriria (o potser ho vaig somiar, no ho sé), he de pensar que hi ha algú amb visions premonitòries.

Tot i que també és veritat que si et passes el dia amb cocodrils o submergint-te entre taurons, balenes i peixos ratlla, el més normal és que tinguis més opcions de sortir-ne escaldat que si els evites, que és el que jo faig. Per anar de Sant Pere a Vic sempre agafo la general, per si de cas.

Admeto que és un programa que em mirava i estic segur que el comentari de la gent que el coneix deu haver estat aquell de "almenys ha mort fent el que li agradava". Efectivament: el beneit.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: