Nacional Geografic

Per raons que no vénen el cas vaig voler fer una consulta a la web de National Geographic. Vaig picar l’adreça de la versió que em temia espanyola i, efectivament, s’obre una web. El que passa és que anuncia la programació de Setmana Santa, el documental aquell de la bíblia de Judes i reportatges d’accidents aeris que em sonen que ja van passar fa mig any. Efectivament, la web espanyola de National Geographic va mig any enrere. Què passa? L’encarregat ha hagut de sortir a filmar?

[@more@]

Amb les webs hauria de passar com fan amb els correus gratuïts d’alguns servidors, que si durant quatre mesos no hi fas res te’ls cancel·len i desapareixen. Fa molta ràbia veure webs amb l’última versió actualitzada de l’any 2002, o pàgines desaparegudes que les trobes al Google però, en realitat, no existeixen.

Qui se n’encarrega, d’això? Li faria un e-mail per dir que de tant en tant s’esborrin les webs que despisten. Com per exemple l’espanyola de National Geographic. A la versió anglesa, almenys s’informa de la mort del caçador de cocodrils. Vull dir que com a mínim la van actualitzar abans d’ahir.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: