Peugeot 206 senyalitzat

L’altre dia, davant l’enamorament confessat de la Gemminola d’un Peugeot, se’m va acudir pensar un moment en els meus cotxes. De meus n’he tingut tres: un Fiat Uno, un Peugeot 205 i ara un Peugeot 206. Admeto que també m’agraden els Peugeots, tot i que en tots dos hi he tingut el mateix problema.

[@more@]

És un tema elèctric, que parlant de cotxes sembla que sigui un problema sèrio, d’aquells que només tenen els cotxes de rallis i els de Fórmula 1. Alguna cosa deu passar perquè se m’espatlla l’intermitent i se’m dispara quan vol. Em va passar amb el 205 i ara em el 206.

Si em poso en la pell del que tinc a darrere quan vaig a la carretera, admeto que ha de despistar. Sobretot si li dic que trenco a l’esquerra en plena recta i en contínua, i sense cap altra sortida aparent que desviar-me camps a través.

A vegades se m’engega el de l’esquerra, a vegades el de la dreta, i a vegades tots dos. Llavors, el que he de fer és un cop suau a la maneta fins que faci un altre contacte i me’l pari. A vegades són segons, a vegades més.

Quan passa de nit, el doble intermitent es veu de molt lluny, els que em vénen a darrere es pensen que tinc averia, comencen a frenar però, clar, no m’atrapen mai, perquè jo vaig corrent tan tranquil amb el 206. Si a la llarga m’avancen, no sé si em saluden o m’insulten, però el cas és que també em dediquen un doble intermitent quan se’m posen a davant.

Consti que ja el vaig portar al garatge per mirar d’arreglar-ho, però aquell dia no tenien la peça que m’han de canviar. Ara m’hi acostumat i no crec que hi torni fins al proper canvi d’oli. Si em paren els Mossos els hauré de dir que "sí, ja ho sé, me n’acabo d’adonar i precisament ara el portava al mecànic". Mentre arribi aquest dia, m’agradarà poder saludar molta altra gent per la carretera.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: