Compte enrere 3

De moment les coses continuen amb una perspectiva alarmant. Divendres a partir de la tada es començarà a tapar i el cap de setmana es farà fosc a partir de quarts de dotze del matí. Aquest és el panorama amb què afrontem la festa major. Serà perquè en Franco* ens fa el pregó de divendres?

[@more@]

Divendres és el primer dia de la festa major i, per a alguns, el més divertit. El pregó i les carretilles són dos dels actes més multitudinaris, que s’empalmen un darrere l’altre. I després hi ha l’obertura del Xiringuito, una barraca que s’obre a la zona industrial i que durant tres dies oferirà concerts en directe, sessions de DJ i un sopar de jovent. Clar que si plou, res del previst pel primer dia s’acabarà per poder fer.

Després del pregó, que es fa des del balcó de l’Ajuntament, hi ha un aperitiu popular i sardanes a la plaça. És un dels moments de la festa en què coincideix més gent, i sempre és agraït de veure el centre del poble atapeït. Més que res perquè durant la resta de l’any no li sols veure.

Creuem els dits i toquem fusta, abans no se’ns mulli!

(* Consti que en Franco és en Manel Lucas, del Minoria Absoluta i de Polònia, i que també ens farà de Lluís Llach, per dissimular)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: