A l’amic de París

Tinc un amic que fa un any i mig que viu a París. És en Corsa. Vist des d’aquí, la idea que algú visqui a París és la mar d’emocionant i fa la mar d’enveja, perquè tots tenim la imatge del Sena, la torre Eiffel, Trocadero i els sopars romàntics a Montmartre. Ens pensem que el meu amic es deu passar el dia anant d’un lloc d’aquests a l’altre, volant d’emoció a un pam de terra i que no deu parar de meravellar-se de la seva ciutat.

[@more@]

Però el cas és que ell se’n vol anar de París. N’està una mica fart. De la gent, dels problemes per buscar-s’hi la vida i la feina, i del clima. Segurament baixarà al sud de França, perquè aquí hi tindrà més fàcil resoldre el tema professional i estarà més a prop de Sant Pere, un poble que enyora una mica perquè també hi té molts amics.

Aquest any, per primera vegada, es perdrà una bona farra i no podrà venir a la festa major de Sant Pere perquè estan fent obres a la casa de París. L’han de deixar una mica arreglada per poder-se-la vendre, o llogar -no ho sé-, i tocar el dos tan aviat com puguin i la feina els ho permeti.

Alguns dels seus amics ja han tingut ocasió d’anar-lo a veure a París. Jo també vaig dir que hi aniria però encara no he pogut. M’agradaria anar-hi abans no en marxi, o sigui que a veure si la poden aguantar encara un parell de mesos. Si puc hi aniré un dia amb el riu glaçat i Notre Damme nevat, que és més romàntic.

Ara farà un mes que vaig obrir aquest bloc i no en vaig dir absolutament res absolutament a ningú. A ell tampoc. Però com que tinc ganes que una mica mica pugui participar de la festa major de Sant Pere, al costat dels primers amics que ja tinc aquí, li he fet un mail per dir-li que aquests dies hi penjaré fotos dels nostres amics de Sant Pere, que segur que també pensaran en ell.

És una molt bona notícia que aviat us tinguem una mica més a prop, nen!

Bona festa major, i vés-te mirant això!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: