Saviola i Joserra

És ben bé que això de les notícies les fan anar com volen. Segons quines les esbomba algú i es converteixen en una qüestió d’estat, i altres passen sense pena ni glòria i ningú no sap ni que existeixen. No hi ha cap lògica, només la sort o les ganes d’algú que, en el moment adequat, trobi un filó per donar-hi corda i convertir una cosa que hauria pogut ser res en el tema de la setmana.

[@more@]

A la nit escolto força ràdio, i força diferent. L’altre dia, a la cadena SER, en Joserra (que deu ser en José Ramón de la Morena pels amics) va entrevistar en Saviola aprofitant que va jugar deu minuts contra el València i estava molt content.

I li va demanar el mateix que dies enrere ja li va demanar a l’Eto’o (que sempre li diu hermano, perquè es fan molt), sobre què en pensava que en el seu contracte amb el Barça li digués que en un parell o tres d’anys hauria de parlar català. I si no se li feia estrany tot això del català respecte al Barça, i a Catalunya.

I en Saviola li va dir que era curiós, perquè de cara al vestuari "el més normal és que tothom parli amb allò que més ens podem entendre tots, que és el castellà". "Claro que sí!", li va dir en Joserra.

I en Saviola també li va dir que allà a Argentina "estem tots molt units i això del nacionalisme no ho entenem gaire". "Claro que sí!", li va dir en Joserra. Però en Saviola també li va acabar dient que un cop arribes a Catalunya i assimiles la seva realitat, també entens el nacionalisme i la manera com es viu a Catalunya o al País Basc. I que és una situació que es comprèn i que no és cap problema.

I llavors en Joserra va dir allò tan seu de "gracias, amigo!". I es va acabar. I ja no van tenir tema per a la tertúlia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: