Un nou rècord per a la Duatló

Com es veia a venir, la Duatló de Bellmunt que es va córrer ahir va consagrar un nou rècord de la prova. El guanyador Toti Bes, del Nabes Team de Ripoll, va fer els 23 quilòmetres de recorregut en 1 hora i 38 minuts.

[@more@]

Si coneixeu Bellmunt i la pujada que hi ha des de Sant Pere podreu valorar perfectament el que això representa. Si no, cliqueu aquí per fer-vos una idea del que es tracta. Una pujada a Bellmunt en BTT, un tram corrent per baixar per la Tosca de Degollats i tornar a pujar per la Portella, i un últim tram per acabar agafant la bicicleta, baixar per la pista de Forat Micó i arribar a Sant Pere per la carretera de la Vola.

Dels 214 inscrits (el màxim que permet l’espai de Bellmunt per aparcar-hi bicicletes amb ordre), 191 van completar la prova. El temps va acompanyar i va ser un èxit esportiu, de participació i de públic. A la plaça del Dr. Monmany s’hi van muntar diversos estands al voltant del món de la bicicleta. En aquesta adreça hi teniu tots els resultats i classificacions. A veure qui s’hi apunta de cara a l’any que ve. Segurament serà sempre el primer diumenge d’octubre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: