Jornada de reflexió

Això de la jornada de reflexió, que es fa avui, és com una mica ridícul. A mi em recorda aquella mena de ritual previ a cagar el tió, que te n’havies d’anar al cuarto a restar un parenostre. I no sé per què, però m’hi jugaria qualsevol cosa que ben poca gent deurà dedicar el dia d’avui a reflexionar.

[@more@]

La jornada de reflexió només aporta de nou que tots els candidats han passat el dia amb la família, han anat a comprar al diari, s’han assegut a esmorzar i s’han reunit amb els seus gabinets per dissenyar com passaran el dia de les eleccions.

Les teles no poden passar anuncis electorals, no fos cas que alteressin el procés de reflexió de l’audiència. Però totes passen resums dels mítings. I els diaris han de publicar la crònica del dia abans de la reflexió, quan tothom encara s’esgargamellava. Llavors te’n vas a les webs dels partits, o als blocs dels candidats, i tots continuen igual de productius que els últims dies: frases, titulars, àudios, vídeos, …

Quan ahir es va tallar el Blocat també em pensava que era una manera de contribuir a la jornada de reflexió. Que ningú no estigués per res més que per pensar a qui votarà demà.

Total, que en el meu passeig diari per la blogosfera, avui amb el morbo afegit de com recollia el final de la campanya electoral, n’he trobat un que compleix a la perfecció els preceptes de la jornada. Em refereixo al de José Luis López Bulla, que té com a tema de la jornada un article sobre les relacions laborals a la Xina. No hi entenc gaire, però diria que com a mínim han de ser moltes.

Que vagin bé les eleccions! (I que guanyi el Barça, que es veu que també afecta una mica).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: