Serragrenyada

A Sant Pere de Torelló podem presumir que tenim un poble força gran. De terme, vull dir. Som 2.300 habitants però diria que som el segon municipi amb més extensió dels 51 d’Osona, per darrere de Gurb, que tenen la fàbrica de la Pascual que per si sola ja els ocupa mig poble. (És broma, però és molt grossa).

[@more@]

L’altra dia ho vaig tornar a experimentar amb la 13a Caminada de Serragrenyada, que vam fer organitzada pel C.E. Serragrenyada, que es diu així perquè aquest és el nom de la serra que tenim per sobre del poble i que inclou l’ermita de Bellmunt, per exemple.

Ens vam estar patejant el terme durant cinc hores, passant per cases, antigues masies i racons que feia temps que no veia i que van ser molt agraïts. En total, 16 quilòmetres que sempre ajuden a fer-te una composició de lloc i d’espai i recuperar noms com el Serrat, la Portella, la Vall, el pont de Salgueda, Espaulella, Rabassola o la Riera.

El camí és de bon fer encara que no se sigui gens caminador habitual. (Jo sóc un referent la mar d’indicat, en aquest punt). Vaig passar la tarda descansant, algunes estones estirat i tot, però em vaig aixecar de cop quan vaig sentir per ràdio que ja hi havia acord de govern.

Per cert, en aquell moment sentia la SER i van dir que "estamos en condiciones de avanzarles que…", com si fos la primícia. Després me’n vaig anar a Catalunya Informació i ja ho estaven explicant. Conclusió: la SER escolta Catalunya Informació? Catalunya Informació escolta la SER? O la caminada em va anar realment molt malament i ja no sabia ni què escoltava?

És una caminada maca per fer, de veritat. I no costa gaire.

Per cert, els de la foto són els que ens van servir l’esmorzar a la Vall, consistent en pa amb botifarra, plàtans, iogurts naturals, aigua, coca-cola, fanta de taronja i cafè. Podies triar entre això o fotre-t’ho tot.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: