Les meves sèries de culte

 

Diu que entre les sèries de culte que hi ha avui a la televisió, una és la de House, que fan a Cuatro els dimarts al vespre. Conec gent que hi està enganxada i que me la recomana, però és un moment que no solo parar per casa i no penso mai a gravar-la.

[@more@]

En canvi, intento no passar cap matí sense deixar de mirar-me una altra de les sèries de culte de Cuatro: La Pantera Rosa, que fan cada dia a quarts de nou. A aquella hora molta gent deu mirar l'entrevista d'en Cuní a TV3, però a mi La Pantera Rosa i l'Inspector, amb un doblatge tant o més divertit que el dibuix, em posen de bon humor fins i tot els dilluns.

I mira que deuen ser episodis que he vist una mitjana de 40 vegades cadascun. Fabulós. The Pink Panter, banda sonora inclosa, és una de les meves sèries de culte i no em fa cap vergonya reconèixer que és capaç de fer-me quedar davant de la tele encara que fa més de 10 anys que tinc carnet de conduir. I la seguirien, per aquest ordre, el Coyote amb el Correcaminos -no sé com s'hauria de traduir al català, perdó- i Tom i Jerry.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: