Planxa sobre planxa

L'altre dia es va inaugurar a Sant Pere la 25a exposició de pessebres al Casal, una de les mostres més interessants i més visitades del país. Per aquest motiu, l'Agrupació Pessebrista de Sant Pere va convidar el president de la Federació Catalana, Josep M. Porta, perquè els digués unes paraules. I va fer-ho.

[@more@]

El que passa és que anava una mica despistat, el pobre. D'entrada, fins a tres vegades va confondre Sant Pere de Torelló amb Torelló (són dos pobles que es porten quatre quilòmetres i deu mil habitants de diferència), i això és una cosa que als santperencs no els agrada gaire.
I a més, per defensar la vigència del pessebre tradicional davant les aberracions que s'han vist els últims temps, va dir que aquest any "fins i tot s'entén el de la plaça de Sant Jaume de Barcelona, perquè els últims anys s'havia encarregat a gent que ni sabia què era un pessebre".
El fet és que el pessebre de fa un parell d'anys, el primer dels més polèmics, el va fer un jove santperenc que de petit també havia fet pessebres al Casal. Era aquell del butanero, la dona amb el pot de Dixan, el músic de carrer, el turista despistat i tota la penya, …
Total, que pel poc que va xerrar gairebé va xerrar massa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: