Blocats a l’exili

Vaig debutar a Bloc.cat a l'agost passat, després d'un accidentat vol de tornada de Menorca que em va motivar escriure una mena de relat sobre les peripècies acumulades a l'aeroport. Em vaig fer el propòsit de deixar-hi alguna cosa cada dia i ho vaig anar mantenint, però de mica en mica m'ha anat treient de polleguera moltes coses que van passant, de les que tothom es queixa però que no es resolen.

[@more@]

No sé què és Bloc.cat. No sé qui és Bloc.cat. És algú? És una empresa? Una associació? Sigui qui sigui, té per costum vetllar-ho i corregir els errors que els usuaris hem anat comentant ens els nostres posts?

Jo m'hi he anat mantenint perquè, primera, és un espai català i, segona, malgrat les seves limitacions, el ventall de maquetes per fer bloc és més atractiu, penso, que el que ofereixen els blocs de vilaweb, que per a tantes altres coses per mi és un portal de referència.

El que passa és que van passant els dies i els problemes no es resolen. Hi ha moments que és un drama accedir al compte personal, és sistemàticament impossible publicar un post a la primera. I a mi m'han deixat algun comentari que no surt al comptador, i me'l trobo casualment quan ja fa tres o quatre dies.

M'agradaria veure si tot plegat es resol. Però mentrestant, i com han fet molts, també m'he agafat un piset a blogspot. Espero que no hi hagi de fer un trasllat definitiu!

Records als qui em llegeixin, i espero que estigueu tan atabalats com jo..!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: