Des del Consell Comarcal

Vaig encetar aquest bloc ara farà un any, després de tota una epopeia de viatge a la tornada de Menorca, que em va inspirar una crònica. Durant una temporada hi vaig escriure sovint, fins que els problemes d'administració de blocat em van fer empipar i vaig deixar-ho córrer una temporada, a començaments d'any.

[@more@]

Potser no vaig arribar a dir mai que des de 2003 sóc i continuo essent regidor de Sant Pere de Torelló (per l'Entesa de Progrés Municipal), perquè tenia molt clar que no volia escriure en base a això. Com que ara continuo essent-ho, i des de fa pocs dies, sóc també conseller comarcal, he decidit reprendre aquest bloc. Sense deixar de fer-hi aportacions absolutament alienes a la política, també em proposo fer arribar, des d'aquí, les meves informacions i les meves opinions com a conseller comarcal.

Si recupero algun dels lectors que havia arribat a tenir, fantàstic. Si amb l'excusa aquesta del Consell Comarcal se n'incorpora algun altre -que només per això ja es mereixeria un homenatge, més que res per l'apassionant del tema-, millor que millor. O sigui que ja està.

Espero que a partir d'ara aquest bloc es pugui actualitzar almenys setmanalment. Començaré aquest dimecres vinent, dia 25, penjant-hi el discurs d'investidura que vam pronunciar. No va anar gaire bé. (La investidura, vull dir. Ja llegireu perquè).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: