El nou govern del Consell Comarcal d’Osona

Com que fins al setembre no es reprendrà l'activitat del Consell Comarcal i, per tant, no caldrà fer-ne cap més referència durant unes quantes setmanes, sí que acomiado la temporada amb les primeres percepcions d'aquests primers 10 dies mal comptats de nou mandat.

[@more@]

Del ple de constitució ja en teniu les reflexions en un post anterior. Simplement, constatar la tristesa que produeix, a la vista de l'acta on ja es recullen totes les intervencions, aquella conjura tan forçada, tan postissa, tan evident i precisament per això tan ridícula per part del nou govern de no fer una sola referència al treball conjunt d'ERC, PSC i ICV-EPM els últims quatre anys i de no donar una sola explicació ni a l'acord de govern ni a la manera com s'hi ha arribat.

I aquest dimecres 25 hem fet el ple de repartiment de cartipàs i de nomenament de la nova gerent. Dels 22 consellers de govern, 21 es reparteixen les àrees amb assignacions que van des de 3.600 euros anuals (la majoria) fins als 30.000 de president i vicepresident 1er. I la nova gerent, càrrec de confiança del president Miquel Arisa, hem d'entendre que correspon a un perfil molt diferent del que hi havia fins ara i que, en la nova estructura de govern, s'incrementarà -i molt- la tutela política sobre la marxa del dia a dia, com demostren l'increment de les dedicacions parcials dels principals càrrecs i la vinculació professional que hi tindrà, indirectament, el vicepresident 2n del Consell.

De moment, no s'ha fet res més que redistribuir els diners per a les remuneracions d'acord amb el pressupost vigent. Però el portaveu de CiU, Josep Palmarola, ja va deixar clar que amb el nou pressupost això pot canviar. Evidentment, haurem d'estar molt a l'aguait.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: