El fregall que depila

Era una mica tard i potser ja no vaig acabar d'entendre ben bé de què anava, però em va semblar veure, en un d'aquests programes que t'ensenyen coses per comprar des de casa, que l'últim crit -i mai millor dit- en depilació és una mena de fregall que et vas passant per sobre i que et deixa sense pèl allà on vulguis, des de les celles fins a les cames.

[@more@]

El format és una mena de manopla, tipus aquelles per agafar coses del forn, que te'l fiques a la mà i te'l vas passant per allà on vulguis. El que passa, i això és el que no vaig acabar d'entendre, és que alguna cosa hi deu anar perquè t'arrenqui el pèl amb tanta facilitat. O és de paper de vidre o hi has de sucar alguna mena de cosa química, perquè el resultat és espectacular. T'arrenca el pèl i de fet és com si t'arrenqués sencera una capa de pell per deixar-te la de sota. Seria interessant saber de quantes capes estem fets abans de passar-te'l, sense saber-ho, pel damunt de l'última.

De tota manera, el que més em va sorprendre no és l'efectivitat de l'invent en qüestió, que evidentment es titula lo último en depilación, sinó el termini de l'oferta: és vàlida fins al 31 de desembre de 2009. No sé si havia vist fins ara una promoció com aquesta.

M'ho començo a pensar per veure si ho demano als Reis del 2010, que serà un any prou maco per començar-me a cuidar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: