Sant Tauró de Tarragona

El millor de tot el que ha passat amb la història aquesta del tauró de Tarragona és el comentari d'una senyora que no volia que l'agafessin perquè "ens està portant molt turisme". Home, els està portant molt turisme fins al passeig marítim, però diria que el que seria dins del mar més aviat els en treu. Sí que dono la raó a la senyora que això del tauró ha estat tot un espectacle, més per la gent que pel propi tauró, i segur que la majoria dels que l'esperaven era per fer la foto, tenir-la i, sobretot, vendre-la, que sol anar molt ben pagat.

[@more@]

A partir d'ara, el tauró de Tarragona començarà a ser un mite. Cada dia a les 7 de la tarda, la llegenda dirà que n'arriba un i que s'ha d'estar altanto, perquè mossega. O potser, quan el tornin al mar, el que van pescar aquest dilluns estarà tan content que hi tornarà de tant en tant per agrair les atencions rebudes. (Tot i que, pel poc que hi entenc, la pobra bèstia ho va passar força malament durant la captura).

Ha estat una història simpàtica. Que deu haver tornat gelosa a Santa Tecla, això sí, perquè per veneració ja el guanya sant Tauró. I més si al final acaba malament. Serà la millor excusa per tornar-lo com a relíquia a la platja del Miracle i dedicar-li un monument.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: