Plou i cau pedra (dels talussos)

 

Em sembla que era ahir que van dir que al metro de Mallorca, només quatre mesos després de la inauguració, ja hi han tingut inundacions i l'han hagut de tancar pels aiguats. Últimament hi ha força exemples d'obres que s'acaben i que a les poques setmanes de vida ja porten problemes. També em sona de fa poc un pont de la Xina, que per construir-lo massa de pressa se'ls en va anar avall i l'hauran de repetir. Almenys allà tenen l'avantatge que són colla per fer-ho.

[@more@]

El mateix puc explicar d'unes obres que s'han fet a l'accés nord de Manlleu des de la variant, venint de Torelló. Fa pocs dies hi veia uns operaris instal·lant una mica de tanca per aguantar el talús, i ara hi acabo de passar i està ple de pedrots que han baixat de més amunt i han anat a parar al mig de la calçada. Fa una mica de mal efecte, la veritat.

Comença a fer les impressió que amb les obres públiques passa com amb les neveres i les màquines de rentar. Abans te la compraves (jo no, perquè no hi era) i et podia durar 40 anys. Ara, al cap de sis o set ja te la fan canviar, perquè les fabriquen amb components autodestructius que s'activen quan toca.

El que és trist, però, és que les obres públiques encara duren menys que una màquina de rentar. És més, amb la primera bugada ja s'inunden.

Per cert, la foto és del tauró de Tarragona, que s'ha mort avui. L'he posat a la foto per un tema d'audiència.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: