La frase del dia

 

Aquest matí he sentit per ràdio que el president Montilla havia convocat un gabinet de crisi amb els consellers Carod, Saura, Castells i Nadal davant la imminent tornada de vacances dels catalans. Com a idea l'he trobat brutal. Devem ser terribles, tots junts. I si ens posem a encendre de cop tots els interruptors, som capaços de fer saltar el govern en qualsevol moment. D'aquí deu venir el gabinet "de crisi". Estic pendent de veure si han resolt donar-nos, per decret, uns quants dies més de vacances.

[@more@]

I una altra frase del dia, que la poso en segon terme perquè aquesta qüestió m'ha aconseguit avorrir fins i tot a mi, és la del president del Consell Comarcal d'Osona, Miquel Arisa, dient a EL 9 NOU que no han enganyat a ningú. De fet, el que pugui dir en Miquel Arisa a EL 9 NOU ja no és garantia de res, perquè temps enrere també va dir que un pacte de govern amb CiU no el faria mai perquè no s'entendria. I ara l'han fet president.

Vet aquit. Em deia un amic aquest matí que amb tot això del Consell Comarcal d'Osona és la primera vegada en tota la seva intel·ligent (que ja són anys) que un partit polític reconeix explícitament que la política és política, i que no cal que hi busquem ètica, perquè no en té. Això és el PSC d'Osona.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: