Les seleccions, La Caixa i l’Antoni Bassas

 

Em passa una cosa bastant curiosa, i és que sempre em desperto escoltant la ràdio i a vegades no ho faig del tot. Llavors em trobo que començo a somiar el que estan dient per ràdio i quan em desperto del tot no sé si m'he de creure tota la informació que tinc només començar el dia. Entre els casos més recents hi ha el fitxatge d'en Beletti pel Chelsea, que em sembla que el vaig somiar abans que passés i vaig veure confirmat al cap d'un parell d'hores.

[@more@]

Avui m'ha passat el mateix als volts de les vuit, escoltant l'Antoni Bassas a Catalunya Ràdio. M'ha semblat sentir-li un comentari, recordant la intervenció d'un tertulià dies enrere, que demanava a La Caixa, en tant que espònsor de la selecció espanyola de futbol, a veure si podia intercedir davant la Federació Espanyola de Futbol pel tema del Catalunya-Estats Units. Ja que La Caixa paga la selecció, i com que normalment qui paga mana, segur que hi tindria alguna cosa a dir.

És un comentari que he trobat molt ingenu, francament. Des del dia que va començar a patrocinar la selecció, he tingut claríssim que qui ajuda a qui en aquest cas no és La Caixa a la selecció, sinó més aviat la selecció a La Caixa. (Tot i que tinc entès que a sobre li paga 7 milions per tres temporades).  Tot això arrenca de la famosa OPA a Endesa, amb els interessos de La Caixa pel mig, la mala imatge que Catalunya (i per tant La Caixa) va començar a tenir per tot Espanya i la necessitat de rentar-se-la una mica perquè, amb l'ajuda a una cosa tan espanyola com la seva selecció de futbol, a tot Espanya tinguessin clar que en el fons el catalans no som pas tan mala gent.

O sigui que més que intercedir a favor del Catalunya-Estats Units, el més normal seria que La Caixa intercedís davant d'en Bassas perquè no digués tonteries com aquesta. De part de la Federació Espanyola de Futbol, evidentment.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: