Un Montenegro al mig de Kosovo

D’aquest diumenge 24 de febrer hi ha hagut dues coses que m’han fet gràcia, i les apunto aquí perquè no crec que les acabés guardant a cap altre lloc. D’una banda, el gol que el Getafe li ha fet al Madrid, que l’he vist en directe i l’he tornat a veure en directe pel Canal + 30, que et passa el mateix al cap de mitja hora. Casibé m’ha fet tant riure en directe com al cap de mitja hora.

La segona cosa que m’ha fet gràcia és que el coronel espanyol que dirigirà la força operativa de l’OTAN a Kosovo, que l’han acabat de nomenar, es diu Juan Montenegro. Ja és una mica de mala sort, trobo. És com si després de la independència de Catalunya, que es veu que ens va arribant de mica en mica en fraccions de mig minut, Nacions Unides ens enviés un exèrcit a vetllar perquè continuéssim, malgrat tot, sense fer-nos mal, i que el coordinador de tot plegat es digués Juan España.

Ja està.

P.D. Consti que Montenegro ja no és Sèrbia, però ho havia estat. I segurament que ara els kosovars es deuen sentir més propers als montenegrins que als serbis. Però  ni que sigui agafat una mica amb pinces, continua essent una curiosa coincidència.

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: