Fundaré el partit del Barça-Chelsea

Ja ho tinc. Ara ja ha quedat clar que amb menys de 90.000 vots pots tenir grup al Parlament. Doncs tenint en compte que l’altre dia al Barça-Chelsea aren 92.000, només cal que tots aquests votin un partit que es podria dir precisament Barça-Chelsea. I tenint en compte que a la majoria d’aquests els agradaria el futbol i els agradaria el Barça, l’única promesa electoral que caldria fer és que tots podrien passar un dia per la Llotja a veure un partit.

[@more@]

Conyes a part, i amb això també tanco el tema electoral, tot plegat em fa una mica la sensació que ha estat molt soroll per a no res. I qui ha fet més soroll és el que s’ha quedat en més no res. La reflexió més important a fer és què passa amb els més de 500.000 vots que han perdut els tres principals partits respecte a les eleccions de 2003.

Sigui qui sigui, que governi responsablement d’una vegada i deixi la ciutadania tranquil·la durant quatre anys, que és el que toca. Tot i que no serà així, perquè clar: ara ja vénen les municipals, i després altra vegada les generals. I com que tot acaba depenent de tot, al final s’està pendent de tot menys del que s’ha de fer.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: