Carod I, amic del rei del Marroc

Consti que m'ha costat Déu i ajut -sobretot ajut- connectar-me amb mi mateix per deixar constància que encara existeixo. Hi ha dies que això de Blocat és la millor metàfora de com ens va el país, amb forats per totes bandes i retards que exasperen. De fet, només volia deixar constància que m'ha fet una gràcia bastant terrible el viatge dels reis d'Espanya a Ceuta i Melilla. Sembla que l'objectiu del viatge, a la vista de tot plegat, hagi estat només justificar el viatge. És a dir, es munta una crisi diplomàtica per un viatge que és a punt de fer-se, i quan s'hi arriba es fa un discurs per mirar de reconduir la crisi diplomàtica que ha creat el viatge.

La segona cosa que m'ha fet gràcia és que hagin coincidit en la seva teoria sobre la visita reial el mateix Carod Rovira amb el rei Mohamed VI, en el sentit que tot plegat tenia molt tuf de colonial, d'anacrònic i de caspós. No sé si mai havíem notat, per exemple, una coincidència comparable de Carod Rovira amb el rei d'Espanya en algun altre tema.

Consti que jo també estic d'acord amb el rei Mohamed, i que davant les escenes viscudes aquesta setmana a Ceuta i Melilla fins i tot la resta d’Espanya sembla un estat modern. Que ja té mèrit, també!

[@more@]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: