Quina cara que tens

Deu ser que no em faig amb qui toca o que tinc problemes d’adaptació social, però cada vegada que es posen de moda les desfilades de moda i surten per la tele, tinc la impressió que dels models que m’ensenyen no n’acabaré veient ni un pel carrer.

Ara mateix -i això m’ha inspirat- n’ha sortit una a la Cibeles desfilant amb una guitarra elèctrica. No feia pinta precisament de posar-se a cantar el metro, més que res perquè no portava l’amplificador. I segons a quines feines, la guitarra és un complement perfectament prescindible.

[@more@]

De veritat que m’agradaria saber on s’ha d’anar per veure coses d’aquestes a nivell de terra, i no a metre i mig d’alçada dins d’un pavelló, que no té gaire gràcia. Si del que es tracta és d’explicar els colors que es portaran a la propera temporada, també els podrien ensenyar directament en cartolina, que la gent també ho entendria.

Com aquesta que poso a la foto, que fa estona que li busco la cara i no l’hi trobo. Puc intuir on deu ser perquè el context ho situa una mica. Tindria ganes de demanar-li on s’ho ha comprat, això. I si ara, en el seu estat, hagués de tornar a comprar ni que fos un plat per emportar, com s’ho faria per mirar si li agrada.

Les veus a les llotges del Liceu, aquestes coses? A les discoteques d’Eivissa o del Port Olímpic? Són impermeables en cas de pluja? Són còmodes de portar? Estan bé de preu? En fan gaires més, a part dels que surten per les desfilades?

Si hi ha alguna model que llegeixi això m’agradaria que m’ho expliqués. I de pas que m’enviï una foto sense perruca, perquè segur que deu ser molt guapa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: